Heb jij een groothandel in fashion & Lifestyle?

Wie zijn wij?

AddConsult heeft samen met onze partner Colect een prachtige oplossing gebouwd voor alle Exact klanten die een groothandel hebben in Fashion & Lifestyle. We weten als trouwe leverancier van onder andere het toonaangevende schoenenmerk Filling Pieces en het prachtige bedrijf van Katja Schuurman Return to Sender als geen ander wat er komt kijken bij de handel in fashion & lifestyleproducten. Het klinkt ogenschijnlijk allemaal simpel, maar is het echter niet.

In de verschillende video’s, interviews en ‘wist-je-datjes’ die wij (onder andere) hier publiceren, blijkt dat we de complexiteit goed in het vizier hebben en jullie als bedrijf hier goed bij kunnen helpen en adviseren.

Wil je hier vrijblijvend eens over van gedachten wisselen en onze specialisten testen of ze het wel echt hebben begrepen? Neem dan snel contact met ons op.

Contact

AddConsult aan het woord

Wist je dat? #1

Wist je dat er een naadloze integratie bestaat tussen Exact software en de Colect’s B2B portal, waardoor je kosten en tijd kunt besparen. Dit vermindert de behoefte aan handmatige arbeid en maakt middelen vrij die elders in uw organisatie kunnen worden gebruikt.

Contact

#ready for structured product information?

Heb jij als groothandel in de fashion en lifestyle je productinformatie op orde? Dat wil zeggen, gestructureerd over alle kanalen die je bedient. Niet? AddConsult helpt graag een handje.

Productinformatie in de fashion en lifestyle gaat veel verder dan alleen een artikelcode, omschrijving en prijs. Nee, je hebt te maken met mooie visuals, een uitgebreide omschrijving, kleuren, maten, enz. “Veel bedrijven denken dat ze hun data op orde hebben, maar lopen tegen uitdagingen aan als ze gaan automatiseren. Dan blijkt de data toch niet zo heel goed gestructureerd en zijn ze vaak heel veel tijd kwijt om de productinformatie op orde te brengen”, weet Ronald Rensen van AddConsult uit ervaring.

Lees meer

Wist je dat? #2

 

Wist je dat je met Robotic Process Automation (RPA) bedrijfsprocessen kunt automatiseren?
Hiermee stel je regels in om handmatige repetitieve handelingen automatisch uit te voeren. Zo bespaar jij kostbare tijd, heb je minder kans op fouten en kun jij je focussen op waar jij écht goed in bent.

Contact

Multi-channel verkoop

 

Wist je dat? #3

Wist je dat je met behulp van een VMI(EDI) je communicatie met retailers, distributeurs en importeurs kunt verbeteren, je bedrijfsprocessen kunt optimaliseren en je je verkoopkansen significant vergroot?

Contact

#ready for online marketplaces?

Een groothandel is doorgaans gewend aan het distribueren van grote volumes. Ga je echter verkopen via online marketplaces nemen de orderaantallen toe en de ordervolumes drastisch af. Dat moet je wel kunnen handelen als organisatie. Nog los van het feit dat je ook nog eens moet integreren met de veelal complexe architectuur van een online marketplace. Ben jij #ready voor verkopen op online marketplaces?

Online marketplaces kunnen een verrijking zijn voor de groothandel om rechtstreeks de consument te bedienen. “Ze bieden een mooi platform en breed doelpubliek, maar voor technische ondersteuning hoef je niet bij ze aan te kloppen”, zegt Ronald Rensen van AddConsult. “En dat terwijl de integratie best wel complex is. Gelukkig laat dat proces zich heel goed…

Lees meer

Wist je dat? #4

Wist je dat je kosten kunt verlagen en efficiëntie kunt verhogen met een optimale digitale merkbeleving? Zeg vaarwel tegen grote monstercollecties, gedrukte catalogi en generieke oplossingen. De digitale B2B-verkooptools van Colect voor mode en interieur zorgen voor een soepel orderintakeproces, naadloze Exact software-integratie en dat gestuurde verkoop.

Contact

Katja Schuurman’s Return to Sender

 

 

#ready for reconciliation?

In e-commerce geldt de regel dat vooruit wordt betaald bij aanschaf van producten. Qua technologie is zo’n betaalomgeving redelijk eenvoudig in te richten met partijen die fungeren als een soort tussenbank, zoals Mollie, Klarna of Adyen. Dergelijke ‘payment service providers’ gooien echter alle betalingen op een hoop en storten periodiek één bedrag minus hun provisie. Aan jou als verkopende partij de (dag)taak om alles uit te zoeken en juist te boeken in Exact. Met de gestandaardiseerde RPA oplossing van AddConsult
is dat verleden tijd.

Wie e-commerce bedrijft, hetzij via een eigen webportaal zoals Collect, Magento of Shopify, hetzij via een online marketplace, heeft een payment service provider (PSP) nodig om betalingen te innen. “De eindklant betaalt feitelijk rechtstreeks aan…

Lees meer

Bekijk ons webinar

Bekijk het webinar waar Ronald Rensen CEO van AddConsult en Albert Rinia business development manager van Colect je meenemen in het implementeren en integreren van de eCommerce oplossingen van Colect en de ERP oplossingen van Exact.

Vul uw gegevens in en kies voor bekijken.

Het automatiseren van bedrijfsprocessen wordt steeds complexer. De meeste bedrijven gebruiken tegenwoordig meerdere software oplossingen welke als één geheel moeten samenwerken. AddConsult ondersteunt en ontzorgt bedrijven bij de implementatie en integratie van deze software. Als gecertificeerd en gespecialiseerd partner van vooraanstaande software leveranciers leveren, implementeren en onderhouden wij hiervoor geavanceerde standaard software oplossingen.

Onze klanten zitten in alle sectoren, groot of klein, en wij adviseren en begeleiden ze met het nemen van de juiste keuze in software. Voor de totale automatisering bieden we u één centraal aanspreekpunt. Tot ver na de implementatie.