Klantverhalen

Het belang van een goed werkend ERP systeem wordt steeds groter. Hierbij wilt u een partner die verstand heeft van zaken en bekend is met de uitdagingen in uw branche. AddConsult Group heeft ruime kennis en ervaring in diverse branches en onze consultants zijn in staat om uw wensen te vertalen naar een optimale inrichting. Daarnaast ondersteunen we verschillende bedrijven bij het dagelijks gebruik van hun ERP oplossing. Wij doen dit onder andere voor

“Onze producten komen vanuit de hele wereld samen in ons magazijn in Nederland. Vanuit hier leveren we orders, met korte levertijden, in Nederland en andere landen. Dit logistieke proces vraagt om goede ondersteuning en automatisering.”

Aldus Liesbeth Reeuwijk, Managing Director bij Return to Sender (RTS). De combinatie van Exact Handel met de RPA software van AddConsult Group BV helpt Liesbeth in het ondersteunen van het snelle process en de automatisering daarvan.

Return to Sender (RTS) verkoopt handgemaakte producten, gemaakt door vrouwen in de armste regio’s van de wereld. De inkomsten gaan dan ook rechtstreeks ‘return to sender’, terug naar de maker.

Van der Knaap Groep is een Westlands familiebedrijf met productielocaties over de hele wereld. Samen met hun klanten ontwikkelen ze duurzame en kwalitatief hoogwaardige producten en diensten op het gebied van groei- en bewortelingsmedia ten behoeve van de mondiale plantenteelt.

John van Adrichem, CFO van Van der Knaap Group vertelt meer over hoe zij samen met AddConsult hun bedrijfsprocessen hebben geautomatiseerd, tegen welke uitdagingen je aanloopt, welke positieve resultaten het hen heeft gebracht en welke volgende stappen ze nog willen maken in hun automatisering.

Quality Pack is uw partner voor verpakkingen. Als zelfstandige onderneming zijn ze onafhankelijk van fabrikanten en met hun jarenlange ervaring vormen zij een belangrijke pion in de internationale groente- en fruitmarkt. Quality Pack kan als tussenpersoon een totaal concept van verpakkingen aanbieden, zoals kartonnen dozen, houten kisten, folie’s, schalen en trays.

Voor elke teelt en voor elk glastuinbouwbedrijf ontwikkelt Berg Hortimotive technieken en systemen die processen vereenvoudigen, medewerkers veiliger en plezieriger laten werken en de bedrijfsvoering overzichtelijker maken. Vertaald naar een hoger rendement voor ondernemers.

Van der Ende Groep is innovator, producent en leverancier van technische producten op het gebied van watertechniek, luchtbehandeling en (industriële) filtratietechniek. Al 35 jaar produceren en leveren ze een breed assortiment pompen en toebehoren, waterbehandelingsinstallaties, elektromotoren, frequentieregelaars, (regel)afsluiters, ventilatoren en industriële filterinstallaties.

Het automatiseren van bedrijfsprocessen wordt steeds complexer. De meeste bedrijven gebruiken tegenwoordig meerdere software oplossingen welke als één geheel moeten samenwerken. AddConsult ondersteunt en ontzorgt bedrijven bij de implementatie en integratie van deze software. Als gecertificeerd en gespecialiseerd partner van vooraanstaande software leveranciers leveren, implementeren en onderhouden wij hiervoor geavanceerde standaard software oplossingen.

Onze klanten zitten in alle sectoren, groot of klein, en wij adviseren en begeleiden ze met het nemen van de juiste keuze in software. Voor de totale automatisering bieden we u één centraal aanspreekpunt. Tot ver na de implementatie.