Projectmanagement

Inzicht in proces en project

Met de toepassingen van AddConsult hebben u en uw medewerker altijd en overal een totaaloverzicht van een project, tot en met de facturatie. Hierdoor kan iedereen zich concentreren op het realiseren van de projectdoelstelling.

U krijgt een opdracht en wilt weten welke medewerkers beschikbaar zijn. Aan de hand van de applicaties van AddConsult zijn projecten snel te plannen. De medewerkers registreren zelf hun uren in een gebruiksvriendelijke omgeving. U heeft direct een totaaloverzicht van tijd en kosten. Uren worden snel gebudgetteerd, geboekt en gefactureerd.

Actuele informatie

Een slimme organisatie speelt snel in op de wensen van de klant. Dat gaat het beste met een verzameling van alle klantgegevens op een centrale plek. Inzichtelijk zijn specifieke afspraken, offertes en mailuitwisselingen. Uw medewerkers kunnen direct inspelen op de situatie van de klant. Dat is pas service. Daarbij vindt snelle overdracht plaats van nieuw informatie projectleden of afdelingen.

Controle

Met rapportages houdt u een project onder controle. Zo kunt u op tijd ingrijpen, bijsturen en binnen de planning blijven. Zijn er escalaties van afwijkingen? Wordt het budget overschreden? U ziet het in één oogopslag.

Meer informatie?

Een beproefde applicatie van AddConsult voor het creëren en beheren van projecten is Exact Synergy Enterprise . Neem gerust contact met ons op voor een vrijblijvend adviesgesprek over deze software of andere mogelijkheden.