AddConsult Blog

Exact en Rabobank zorgen voor een soepele overstap

Heb je een koppeling met de Rabobank? Dan heb je waarschijnlijk al gehoord dat je huidige bankkoppeling per 1 juli 2022 ophoudt te bestaan. Gelukkig is er een nieuwe generatie bankkoppelingen en wij gaan jou (en je klanten) helpen om over te stappen. De Exact PSD2-bankkoppeling voor Rabobank is namelijk nu beschikbaar voor alle Exact Online klanten! Zo kun je direct profiteren van deze nieuwe generatie bankkoppeling en heb je altijd actueel inzicht in je geldstromen. De Exact PSD2-bankkoppeling voor Rabobank zal binnenkort ook beschikbaar zijn voor Boekhoud Gemak, Reeleezee en Exact Globe.

Kom je er niet helemaal uit en heb je meer informatie en begeleiding nodig bij je overstap? Exact staat voor je klaar om je te helpen. Via de chat en telefoon zijn ze voor vragen over de PSD2-bankkoppeling extra bereikbaar op:

  • 7 t/m 30 juni op maandag t/m donderdag van 17:00 tot 21:00 uur
  • Zaterdag 11, 18, en 25 juni van 10:00 tot 16:00 uur

Exact Autumn’21 Release
Come see what’s new

Bij Exact zijn we altijd in beweging om jou zo goed mogelijk te blijven ondersteunen. Met trots presenteren we dan ook onze Autumn’21 Release vol innovaties, die helpen jouw ambities waar te maken.
Ontdek welke innovaties we binnen jouw product hebben doorgevoerd.

Exact Globe+ verdere uitrol van start
Meer dan 2 jaar en met meer dan 90 ontwikkelaars is er aan de vernieuwde software oplossing Exact Globe+ gewerkt. En het resultaat van deze innovatieslag mag er zijn. De eerste bedrijven werken al met Exact Globe+ in Controlled Release. De komende periode wordt dit nog eens uitgerold naar ongeveer 13.000 bedrijven die op dit moment al Exact Globe gebruiken. Gebruik jij op dit moment Exact Globe? Ontdek wat dit voor jouw bedrijf gaat betekenen. Ontdek welke innovaties er binnen jouw product zijn doorgevoerd.

Elvy Release 2103

Vanaf vrijdag 6 augustus is release 2103 van Elvy beschikbaar.

Exact Spring’21 Release
COME SEE WHAT’S NEW

De Exact Spring’21 Release zit vol met nieuwe mogelijkheden en verbeteringen, die helpen jouw bedrijf te laten groeien.

Ontdek welke innovaties er binnen jouw product zijn doorgevoerd.

Het automatiseren van bedrijfsprocessen wordt steeds complexer. De meeste bedrijven gebruiken tegenwoordig meerdere software oplossingen welke als één geheel moeten samenwerken. AddConsult ondersteunt en ontzorgt bedrijven bij de implementatie en integratie van deze software. Als gecertificeerd en gespecialiseerd partner van vooraanstaande software leveranciers leveren, implementeren en onderhouden wij hiervoor geavanceerde standaard software oplossingen.

Onze klanten zitten in alle sectoren, groot of klein, en wij adviseren en begeleiden ze met het nemen van de juiste keuze in software. Voor de totale automatisering bieden we u één centraal aanspreekpunt. Tot ver na de implementatie.