Logistiek

Winstgevende processen

Het automatiseren van (complexe) productieprocessen maakt bedrijfsvoering een stuk eenvoudiger. Met onze toepassingen werkt iedereen altijd en overal met dezelfde gegevens: van magazijnmedewerkers en transporteurs tot inkoop en financiën.

Efficiënt beheer

Een efficiënt beheer van uw voorraad valt of staat met een goede afstemming tussen uw logistieke processen. AddConsult zorgt voor een perfecte onderlinge aansluiting van inkoop, verkoop, productie, voorraad en magazijnbeheer. Hierdoor krijgt u een uitstekende grip op het primaire proces.

Meerwaarde

Een goed werkend systeem voor inkoop en stipte levering is onderdeel van uw service. Dat kan onder meer barcodes en een trackingsysteem. Oplossingen leiden tot minder retouren, reduceren pickfouten en generen scherpe levertijden.

Rapportages

Met (uitgebreide) rapportages hebben u van uw medewerkers inzicht in het logistieke proces. U heeft de juiste informatie in handen voor analyse en aansturing. Slinkt de voorraad sneller dan verwacht of is de levering vertraagd? U kunt direct actie ondernemen, bijvoorbeeld met alerts per e-mail of sms. Medewerker en klant weten altijd wat er speelt.