Nieuws


 

 

 

 

AddConsult Group in de tuinbouw

Slimmer en innovatiever werken in de
tuinbouw met de juiste ERP-software.

  ERP systemen zijn onmisbaar voor moderne gestroomlijnde bedrijven. Vooral nu, in een uitdagende situatie waarin veel vanuit huis gewerkt wordt, wil je dat iedere medewerker zijn werk kan blijven doen. Een ERP systeem helpt hierbij, en zorgt ervoor dat alle medewerkers toegang hebben tot up-to-date informatie. In dit whitepaper vind je kritische vragen die je stelt aan je nieuwe ERP leverancier waardoor jij het systeem krijgt dat je, ook in uitdagende tijden, optimaal ondersteunt.

Lees meer

Uitdagingen voor toeleveranciers van tuinbouw

 

Bedrijven groeien en de bijbehorende werkprocessen groeien uiteraard mee. Dit zorgt ervoor dat toeleveranciers van de tuinbouw moeten blijven innoveren. Anders loop je het risico dat de concurrentie je inhaalt.

De voordelen van werken met Exact en AddConsult; Al je bedrijfsprocessen in één systeem.
Onderstaande klanten hebben dat al ontdekt.

.

.

Lees meer

Webinar: Update Exact Globe+

Het webinar heeft inmddels plaatsgevonden op 29 juni 2021

Wilt u het terug kijken? Dat kan via onderstaande link:
kijk hier het webinar terug

Waar ging het webinar over?

Exact lanceert een technologisch vernieuwde versie, genaamd Exact Globe+. Met dit nieuwe platform ben je weer klaar voor de toekomst!

Wie praat u bij?
Onze gastspreker, Danny Bonthuis, praat je in een half uur bij over de laatste ontwikkelingen met betrekking tot Exact Globe+ en beantwoordt vragen als:

  • Welke verbeteringen biedt Exact Globe+?
  • Wat is de status van de controlled release?
  • Wanneer ben jij aan de beurt?
  • Wat kost Exact Globe+?
  • Wat zijn de implicaties van de overstap naar Globe+?
  • En nog veel meer…

Het automatiseren van bedrijfsprocessen wordt steeds complexer. De meeste bedrijven gebruiken tegenwoordig meerdere software oplossingen welke als één geheel moeten samenwerken. AddConsult ondersteunt en ontzorgt bedrijven bij de implementatie en integratie van deze software. Als gecertificeerd en gespecialiseerd partner van vooraanstaande software leveranciers leveren, implementeren en onderhouden wij hiervoor geavanceerde standaard software oplossingen.

Onze klanten zitten in alle sectoren, groot of klein, en wij adviseren en begeleiden ze met het nemen van de juiste keuze in software. Voor de totale automatisering bieden we u één centraal aanspreekpunt. Tot ver na de implementatie.