HRM

De medewerker als middelpunt

Met een centraal personeelsdossier, het antwoord van AddConsult Group, zijn uw medewerkers het middelpunt van het Human Resource Management-proces. De gebruiksvriendelijke software is gericht op service en informatieverstrekking naar medewerkers en directie.

Rapportage

Met een centraal personeelsdossier kan data worden uitgewisseld en goed worden samengewerkt met andere afdelingen, waaronder financiën, het projectmanagement of CRM. HR-manager en directie kunnen snel beschikken over rapporten die bijvoorbeeld een overzicht geven van, capaciteit en ziekteverzuim. Met de informatie is de HR-manager in staat de persoonlijke kwaliteiten van medewerkers te combineren met organisatiedoelen.

Zelf-service portalen

AddConsult adviseert in veilige applicaties waarbij informatieverstrekking en serviceverlening hand in hand gaan. Via zelf-service portalen voert de medewerker zelf gegevens in, zoals de aanvraag van verlofdagen of het registreren van. Ook heeft de medewerker toegang tot bijvoorbeeld het personeelshandboek, declaratieformulieren en procedures. Kortom: een centraal personeelsdossier bespaart de organisatie tijd en kosten.

Meer informatie?

Een aantal beproefde applicaties van AddConsult voor HRM zijn  Exact Synergy Enterprise  en  Exact Globe Next . Neem gerust contact met ons op voor een vrijblijvend adviesgesprek over deze software of andere mogelijkheden.